O nama



Kontakti



Mexico Sun





Solariji

Saune i kupelji

Kozmetička oprema

NOVO !!!   JetStream

  SkinControl

Galerija fotografija






Solariji




UWE






Black Power


CAYENNE


CAYENNE S


CPS 74


iBED


iDOME


Karakteristike





Lotus


P90


Power of CHI


Powerdome


S-CLASS


Triumph


Tutti Frutti


White Power


Karakteristike

Prilikom pritiska na tipku: BREEEEEEZE!

Da bi doživjeli neusporediv i jedinstveni osvježavajući efekt, Vašim klijentima u UWE solarijima potrebno je učiniti samo jedno: pritisnuti tipku BREEZE! Tada počinje ciklus, u kojem se najprije smanjuje broj okretaja ventilatora za hlađenje lica i tijela. Voda se razlijeva u jednoj čeličnoj visokotlačnoj dizni i zatim raspršuje kao fina, hladna vodena maglica po tijelu. Nakon toga se pojačava intenzitet hlađenja ventilatora i vraća na prijašnji nivo, kako bi se postiglo maksimalno hlađenje površine tijela.


UWE solariji komuniciraju.

U obliku dijaloga, uređaj vodi klijenta prije samog sunčanja, korak po korak, kroz program – intenzitet sunčanja, klimu, bingo itd.
Solarij postavlja klijentu pitanja, koja se prikazuju kao tekst na displayu. Klijent može na displayu, nakon svog izbora, pročitati svoj izabrani program. Sve je vrlo jednostavno prikazano i može se u principu samo po sebi razumjeti.
Izabrani program sunčanja, može se, naravno, podešavati i tijekom samog sunčanja na unutarnjem rukovanju u solariju. Zato se sve ovo i naziva: Interaktivno rukovanje!


Super ideja – mirišljava.

I ovo postoji  kod UWE-a! Naziva se AROMA – još jedan čulni doživljaj u solariju. Za vrijeme sunčanja, klijent može, tek pritiskom na gumb, pustiti najrazličitije mirise i tako uživati u samom sunčanju.
AROMA vodi brigu o kompletnom opuštanju klijenta pomoću 4 različite mirisne grupe: šuma, cvjetna livada, tropsko voće i zdravlje, s ukupno 16 individualnih mirisa. Pomoću AROME, Vaš studio će postati još atraktivniji, jer što može biti ljepše od “tjedna zdravlja” u sivom jesenjem danu ili miris tropskog voća, kao predveselje ljetnim praznicima? Osjetite miris!


BINGO!

Mali darovi održavaju prijateljstva. BINGO je poklon studija svojim vjernim klijentima. Tko pritisne BINGO-tipku prije sunčanja, dobiva besplatno ekstra sunčanje lica – i smije još ležati i sunčati lice, nakon isteka reguliranog vremena osunčavanja. Jer pomoću BINGA, lampe za lice su duže upaljene. Koliko dugo mogu biti upaljene, ovisi o programiranju vlasnika solarija.


Ležanje, kao na sedmom nebu.


Svi UWE - vrhunski solariji opremljeni su s matiranim acryl-staklom, koje se naziva LIGHTGLASS. LIGHTGLASS pruža Vašem klijentu osjećaj da leži na jednom oblaku.
Pored estetskog efekta, LIGHTGLASS sadrži i funkcionalnu osobinu: osigurava homogenu raspodjelu zraka, a s time podržava i jednakomjerno tamnjenje tijela.


Čisto zadovoljstvo.

UWE ispunjava i želje vlasnika solarija. Zbog toga postoji SERVIS-MODUL. Nema više saginjanja, skidanja vijaka, traženja po donjem dijelu solarija.
Samo jedan potez je dovoljan da iz interaktivnog rukovanja dobivate SERVIS-MODUL. On Vam na displayu pokazuje koliko je sati rada prošlo od zadnje promjene lampi, filtera, startera. Isto tako prikazuje kada je potrebna slijedeća izmjena AROME i BREEEZE-a. Na ovaj način Vam se pojednostavljuje i olakšava servis solarija, a time, kompletno održavanje solarija postat će kao dječja igra.




Izrada stranice: Info izlog d.o.o.