O nama



Kontakti



Mexico Sun





Solariji

Saune i kupelji

Kozmetička oprema

NOVO !!!   JetStream

  SkinControl

Galerija fotografija






Saune i kupelji




Turske kupelji






Knüllwald-Helo Roma 2001





Knüllwald-Helo Roma 2001

Prepustite se mekanom oblaku, koji će Vas omotati i nježno milujući odnijeti u carstvo totalnog opuštanja i užitka.
Već tisućljećima je ova vrsta kupelji poznata: već se u rimskim kupeljima nikada nisu odricali parnih kupelji. Prodor na našim područjima, bio je nešto sporiji u odnosu na finske saune: jednostavno je bilo prenaporno stvoriti jednakomjernu klimu za parnu kupelju.

Naše iskustvo osigurava zdravu, opuštajuću klimu uz udobnost. Učinkovita odgovarajuća tehnika, koja se individualno podešava, osigurava egzaktno održavanje željene ravnomjerne temperature. Generator osigurava ravnomjerno stvaranje pare, koja garantira optimalan rad, te dugogodišnji užitak u samoj kabini.
Slično kao u sauni, radi na principu znojenja ali sa osjetno različitim klimatskim faktorima: suprotno klimi u sauni, kod parne kupelji radi se o vlažnoj toploj kupelji.
Vrlo visoka vlažnost zraka (ca. 100%), djeluje s relativnno niskom temperaturom (ca. 45°C) i stvara klimu koja se u svakom pogledu pokazala pozitivnom.
Pored ugodnog osjećaja i stvaranja nove energije postoje osnovni dokazi o uspješnosti u medicini: kao podupiruće mjere parnom kupelji u terapiji astme, bronhitisa, reume, promuklosti, gihta, grčevima mišića, smetnje u cirkulaciji.
Kozmetičkom aspektu treba dati poseban značaj za: meku, glatku i njegovanu kožu, posebno se preporuča parna kupelj. Pore se otvaraju, nečistoća kože nestane. Značajno za uspješno relaksirajuće djelovanje je pravilna upotreba parne kupelji.
Odlučujuće je, slično kao kod saune, naizmjenično djelovanje toplog i hladnog. Nakon svakog parnog tretmana slijedi faza hlađenja. Ovisno o podnošljivosti nakon svakog tretmana može slijediti sljedeći. Opuštajuće djelovanje potenciraju faze mirovanja između svakog tretmana. Parna kupelj Roma 2001, pomaže Vam sačuvati Vaše zdravlje, održava Vašu ljepotu i pruža nježnu relaksaciju za dušu i tijelo.
U našem kompletnom programu, naći ćete Vašu parnu kupelj iz snova. Da li privatno ili poslovno, Vaš poslovni parner "Knüllwald Hello-Sauna" planirat će i realizirati Vaše želje.
Naša Parna kupelj tip III, napravljena u kutnom dizajnu, je poseban ukras. Vanjska izrada naših kabina, nimalo ne ograničava Vašu maštu. Parnu kupelj pripremamo tako, da bez poteškoća možete na nju prilagodit Vaš fitness-prostor.
Ugrađene su impregnirane profilne daske, koje su dodatno još i lakirane. U unutrašnjosti kabine naći ćete element odvoda zraka i turbinu za čišćenje.

 

 




Izrada stranice: Info izlog d.o.o.